Nejvhodnější využití
Ingredience
Organické
Přírodní
BIO rýžový sirup
12 %
BIO třtinový cukr
6 %
Crispies rýžové
8 %
Glycerín
1 %
Ječný slad
6 %
Meruňky
25 %
Ovesné vločky
10 %
Řepkový olej
7 %
Sojové boby
25 %
Nutriční hodnoty
Výživové údaje | na 100g | na kus 55g | %RI* v 55g |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 1660kJ 392kcal |
913kJ 215kcal |
11% |
Tuky | 13g | 7g | 10% |
z toho nas. mast. kys. | 1.5g | 0.8g | 4% |
Sacharidy | 46g | 26g | 10% |
z toho cukry | 24g | 13g | 14% |
Vláknina | 9.3g | 5.2g | 21% |
Bílkoviny | 14.8g | 8.2g | 16% |
Sůl | 0.32g | 0.18g | 3% |
*RI - Referenční příjem (8400kJ/2000kcal) |
Víte, že... ?
Trávící ústrojí
Přírodní a BIO potraviny si uchovávají nejvíce antioxidantů, důležitých vitamínů a minerálů, neobsahují ztužené tuky, umělá sladidla, hnojiva a geneticky upravované suroviny. Tedy žádné látky, které organismus zatěžují. Jsou proto lépe stravitelné a poskytují větší množství energie pro Váš aktivní a zdravý životní styl.